Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 3 oktober 2007

Räddningsaktion

När L och jag gick hem från dagis så hittade vi en nyckelpiga som kröp mitt på vägen. Vi räddade den upp på L:s hand där den roade sig med att krypa uppför hennes arm. När den hade tröttnat efter en stund flög den en cirkel runt oss och slutligen satte den sig på ett grässtrå bredvid vägen.
Jag har fortfarande inte fått resten av lönen eller pengarna från försäljningen på Tradera. Jag har inte heller hört ett knyst från någon av parterna. Jag tänkte vänta till på fredag sen tänkte jag ringa/maila igen. Om inte köparen på Tradera betalar får jag ge henne negativt och det gillar jag inte.
Har äntligen målat klart det vita runt ytterdörren. Det krävdes fyra lager färg för att det skulle täcka helt. Nu är det "bara" det bruna runt garageporten och källardörren och yttertrappen kvar att måla. Jag skriver "bara" för det är ju början av oktober så det är inte så mcyket tid kvar innan det blir för kallt för att måla. Så jag hoppas att det blir fint väder ett par dagar nu så vi hinner klart.

Inga kommentarer: