tisdag 2 oktober 2007

Grrrrrr

Sålde några saker på Tradera förra veckan som jag redan har nämnt. Jag har fått betalt och skickat två av sakerna. Men den tredje ville ha sakerna via postförskott och alltså betala 61 kronor i porto istället för 11 kronor. Helt vansinnigt enligt mej men men det är hon som betalar. Det visade sig när jag gick till posten att jag inte kan få pengarna av henne om jag inte har ett post- eller bankgiro, vilket jag inte har.Jag skrev tillbaka till henne att tyvärr måste du betala "vanliga" vägen. Detta var i lördags, jag har fortfarande inte hört av henne. Så idag skickade jag iväg ytterligare ett mail.
Sen var det strul med min lön, först fick jag ingen lönespec. Jag fick lönen som vanligt den 27 men det fattades ca 3000 kronor. Vilket område som inte hade gett mig lön visste jag ju inte eftersom jag inte fått lönespecen. Sen kom den den 28. Så jag ringde chefen för det området som missat att ge mig lön. Hon skulle fixa det på en gång. Bra sa jag för jag behöver ha pengarna så fort som möjligt. Jag har fortfarande inte fått pengarna.
Maken har varit på shoppingrunda tillsammans med M. M behövde nya vinterstövlar och det fick han idag. Sen köpte dom klinkers till köket. Några presenter till S som fyller år snart. En vedklyv köptes också ihop med makens systers familj. Dom har massor med träd som ska bli ved. Eftersom vi får ta så mycket ved vi vill och det är maken som kapar och hugger veden så är vi med på klyven. Sen hade jag beställt frön till köttätande växter via brutala blommor som vi fick hämta idag. Dom skulle ha blivit skickade men eftersom killen som sålde fröna var i stan idag så hämtade vi dom och sparade in portokostnaden.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...