onsdag 10 oktober 2007

Fler konkurrenter

När jag hämtade L på dagis idag så sa en av fröknarna: "det vore bra om du kunde kissa L innan vi går ut i skogen, hon har behövt kissa varje gång vi är där. Och det är så jobbigt att klä av henne alla kläderna." Jag visste inte vad jag skulle säga, men sa att jag kissar henne innan vi går hemifrån, alltså precis innan dom går ut i skogen. Då svarade fröken bara jaha. Men hallå det är ditt jobb att klä på och av barn om dom behöver gå på toa, skog eller inte, galonbyxor eller ej. Kan du kissa på beställning på bestämda tider!
Jobbade kvällen och maken är på kurs så farmor och farfar fick ta första skiftet och mormor och morfar det andra. Det var väldigt lugnt på jobbet 2 besök och 1 telefonsamtal. Men jag jobbade med en ny tjej som hette K. Hon var väldigt trevlig. Hon jobbade natt på sjukhuset och hade börjat jobba timmar inom kommunen. En till konkurrent att oroa sig för? Har bara 1 kväll inovember än så länge och det känns inte så bra. Skönt eftersom jag inte vill jobba, men jobbigt för att vi skulle behöva pengarna från fler kvällar.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...