Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 12 oktober 2007

Alvedonens lovsång

L är snorig, hostar, har feber och är gnällig. Natten blev i alla fall skaplig jag gav henne nämligen Alvedon innan läggdags igår kväll. Tänk att en medicin kan vara så bra och mångsidig. Om man ger den på kvällen så somnar sjuka barn så sött och sover om inte bra så i alla fall bättre. Om man ger den på morgonen så piggnar dom sjuka barnen till och blir mindre gnälliga och mer medgörliga. Ett riktigt under!
Ett annat under var att M hade bakat på hemkunskapen. Det var inte bakningen som var själva undret utan resultatet Han hade nämligen med sig hallongrottor, källarfranska och bullar som dom hade bakat, jättegoda. jag vet vem som ska baka våra bullar hädanefter.
Var inne på Tradera och tittade runt lite. Har fortfarande inte fått pengarna för boken som jag i ren sinnesförrviring skickade innan jag hade fått pengarna. Tänkte jag skulle vara lite snäll. Men när jag tittar på hennes omdömen har hon fått flera negativa dom senaste dagarna för att hon inte betalar grejer hon har bjudit på. Så dom pengarna ser jag väl inte röken av. Som tur var om jag tänker positivt så var det bara 11 kronor jag förlorade för porto. Om jag tänker negativt så förlorade jag 66 kronor, 55 för boken.

Inga kommentarer: