Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 28 oktober 2013

Höstlov

Igår kväll när L skulle sova hände en läskig sak. Hon ligger alltid och grejjar med en massa saker för att "slippa" somna. Igår låg hon och höll på med ett armband som hon fick på spökfesten hon var på med klassen i fredags kväll.
Armbandet börjar att lysa när man klämmer eller böjer på dom. Vilket L alltså gjorde igår kväll. Armbandet sprack och vätskan som var i sprutade in i hennes ena öga. Vätskan som är i ska man akta så man inte får på huden eller i ögonen. Om man får det ska man tvätta med rikligt med vatten - vilket vi alltså gjorde. Vi sköljde hennes öga med massor massor med vatten. Idag känner hon som tur var ingenting och hon var bara lite röd och plufsig på ögat. Farligt att en sak som man ska böja på går sönder när man böjer på den. Usch och fy det kunde ha slutat riktigt illa. =(
Den här veckan har L höstlov och jag har semester. Jag tänkte vi skulle hitta på lite saker ihop men hon har aktiviteter inbokade nästan varje dag. Idag var det ridläger på travskolan som hon går på på tisdagar. Egentligen var det fullt när vi ringde och anmälde L men eftersom hon gick på travskolan och sköter sig själv fick hon gå ändå. L tyckte det var jättekul. Hon älskar djur och natur och tycker att hästskit är bästa lukten som finns. =) Vi har en inköpslista som sitter på kylskåpet. En liten whiteboard tavla där vi skriver saker som vi ska köpa som inte är mat. Där har L skrivit att vi ska köpa en undulat. =)
Min Naturalbox har kommit. Den kom redan i fredags men vi hann inte åka och hämta ut den innan vi åkte till Stockholm. Det är som julafton varje gång den kommer. Den här gången innehöll den: Phenomé Anti aging handcreme. 1 påse manukabär. 1 White tiger energidryck. 1 bodylotion från Nanique och 2 stycken ekologiska flapjacks från Simply scrummy. I en box var det nyponpulver och det strör jag och S på den hemgjorda starten när vi äter det. Det kommer jag helt klart fortsätta att köpa. Aloe vera drycken som var i första boxen var också en riktig höjdare som jag köper rätt ofta. Senaste gången var i lördags när vi var i Stockholm och behövde vätska upp oss lite. Det som är bra med boxen är att man får prova en massa ekologiska produkter till ett bra pris. Produkter som jag inte skulle ha köpt och provat annars. Dels för att jag inte visste att dom fanns (som aloe vera drycken) dels för att jag inte vet var dom finns att köpa eller så har jag inte tittat efter dom och inte vet vilka som är bra. Jag kommer helt klart fortsätta att prenumerera på den när mitt år är slut. Som tur är har jag bara fått 2 boxar än av dom 12 jag betalat för. Den första fick jag gratis.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad kostar boxen? Mvh Mia