Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 27 oktober 2013

Bättre sent än aldrig

I september skulle maken och jag åka till huvudstaden och bo på hotell och fira våran 23 bröllopsdag. Vi fick avboka efter att någon väldigt kär person ramlade och bröt ryggen och blev opererad. Rummet var inte avbokningsbart (det kostar mer och jag var för snål/ekonomisk för det) men Scandic var så snälla och sa att vi visst fick boka om eftersom det var så speciella omständigheter. Så fredag kväll styrde maken och jag bilen mot Stockholm.
Vi har laddat batterierna, ätit gott och shoppat lite grann. Gått runt massor och tittat och suttit på våran balkong och tittat på havet.
Enda butiken som jag ville gå till innan var Saltå kvarn så dit har vi varit. Mitt kort ville inte funka så maken fick betala allt. =) Tur att vi har delad ekonomi.
Jag har skaffat Wrapp och haft det ett tag jag har dock aldrig använt någon, förrns nu. Wrappen på Indiska gjorde att det bara kostade 49 kronor. På Lindex blev det dyrare men 50 kronor mindre än va det skulle kostat. Vi har även varit till Clas, systemet och Dressman (två julklappar till fixade) och till en presentaffär (där köpte vi lite saker till barnen P). Vi hittade även en godisaffär som hade bildäck. En Facebook vän som bor over there ville ha bildäck och jag lovade titta efter det. I stora staden har jag inte hittat några, men det fanns alltså i huvudstaden.
På vägen hem åkte vi och köpte 120 liter boveteskal som en sålde via en Facebook sida där man köper och säljer ekogrejer. Jag har en kudde med bovete i och bland annat L älskar min kudde så jag tänkte sy lite kuddar. En färdig kudde kostar 395 kronor och bovetet räcker till minst 3 kuddar så en rejäl förtjänst.
När vi var borta var S och L på bio på Smurfarna 2. Vi hade biocheckar och snacksen fick dom också gratis för jag svarat på undersökningar i Filmpanelen.
Innan bion gick dom på stan och L köpte ett par nya jeans för egna pengar. Hon köpte även två studsbollar och en leksaksråtta för egna pengar. S köpte hudcreme till mig. Just nu tvättar jag ansiktet med en ekologisk rengöring som jag fick i min Naturalbox. Den gör min hud supertorr och jag hade bara vanliga kroppslotioner hemma, vilket gör det torra i ansiktet ännu värre. Så när dom var på HM köpte S tre ansiktscremer till mig. Nivea som jag använt förut men inte unnat mig mer (den kostar en del). Om man köpte 3 produkter fick man betala för 2. Men S fick bara betala för 1. Tre ansiktscremer för 130 kronor.

1 kommentar:

Unknown sa...

Tänkte bara tipsa om att nästa gång du är på väg till Stockholm så passerar du (nog) lilla Järna. Där finns SaltåKvarns egna verksamhet. De har en mycket bättre och större butik där precis vid kvarnen.