Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 22 juni 2008

Termoshistoria och nykrullad

Termosen som jag visade häromdagen är äldre än vad jag är. Mamma läser min blogg och hade läst om Parken Zoo och matsäcken. När vi talades vid i telefon idag berättade hon att hon hade gett den till sin mamma eller pappa (min mormor och morfar) när hon var 13 år. Termosen är alltså 48 år gammal.

Det ser den inte ut att vara! Väldigt välbevarad för sin ålder.

Dagen har flytit på utan att något spännande eller nytt har hänt. Jag har lagat mat, diskat, lagat mat och diskat. Makens mamma och pappa kom och fikade en stund på eftermiddagen. Maken har oljat in trappan till ytterdörren så den ser nästan som ny ut. Sen har maken och M varit och hämtat husvagnen som vi har haft utlånad en vecka. Familjen var nöjda i år igen och kanske vill dom ha den nästa år igen. Dom hade lämnat 500 kronor extra för dom hade slagit sönder en kaffemugg och för gasol. Dom har redan betalat 2500 kronor för husvagnen så det var en glad överrasknings bonus. Dessutom fick vi två burkar engelsk curd. En med citron och en med krusbär/fläderblom.

Maken har även varit frisör i helgen. Min kompis M brukar permanenta mig men när hon gjorde det för 3 år sedan skulle hon ha 300 kronor för besväret. Efter det är det maken som brukar stå bakom rullarna. S kunde inte hålla fingrarna borta så dom rullade varsin sida av huvudet. Vilket gjorde att det blev klart dubbelt så fort. Maken är självlärd men nu var det 3:e gången som han gjorde det.


Snyggt blir det, dessutom är han billig. Man får gärna betala i natura.

2 kommentarer:

Anonym sa...

men vad snygg du blev i håret!
Och tack för potatissallads receptet den blev supergod!!
brukar du göra egen mysli? tycker att den köpta är så dyr..

Och du,"kompisar" som kräver betalt för att göra nåt,dom borde man kräva på betalt för fika,frukter,bilskjuts osv..

AnnH

hemmamamman sa...

Tack. Visst var potatissalladen god, jag fick receptet av ekonomisanering. Jag gör egen mussli ibland jag kan leta reda på receptet. Kul att du kommenterar igen, jag trodde att du hade slutat läsa.