Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 4 augusti 2007

Vatten, det är fullt med vatten.

Idag var vi på loppis igen, det var sista dagen för den här sommaren. Så dom redan låga priserna var ännu lägre idag. Köpte en vinterjacka, två kaffekoppar att ha till julklappar, en mjukispanda åt L, en ljusstake, en glasburk att ha godis i och två tidningar. För 16 kronor sammanlagt. Det är mina priser det!
När vi gick hem från loppis kom det en tysk herre som frågade om vägen. Han kunde ingen engelska och min skoltyska är inte vad den borde vara. Men det gick bra, vi ritade kartor på marken så jag hoppas han hamnade rätt.
L har lekt med grannungen nästan hela dagen. Efter att maken hade ett samtal med hennes föräldrar så har hon skärpt till sig. Dom vattnade inne i lekstugan så det var bara att torka. Maken kunde inte fixa läckan under diskbänken. Det är bara att torka eller ha en burk under tills vi har råd att byta hela kranen. När jag kom in i pannrummet idag så var det fullt av vatten på golvet återigen. Vad felet är vet inte maken, så det är bara att fortsätta torka golvet tills han kommer på det.
Plockade äntligen av dom sista bären på krusbärsbusken. 22 liter blev det sammanlagt, på en buske. Nu är det bara tre vinbärsbuskar kvar. Vilket jag drar mig för. Plockar mycket hellre krusbär än vinbär!

Inga kommentarer: