Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 27 augusti 2007

Marsvin

Har förnärvarande 4 marsvin. Hade 6 stycken ett tag, men var tvugna att sälja 2. Dels pga tidsbrist och dels för att maten kostade för mycket. På sommaren får dom vara ute soliga dagar och äta gräs. Sen brukar vi plocka maskrosblad och annat ätligt precis bakom huset. Men idag har kommunen varit och klippt precis hela allmänningen. Ingen djurmat kvar! Ett tag fick jag grönsaker av grannen. Hon jobbar på en matvaruaffär och tog med utrensade grönsaker hem till mina marsvin. Tyvärr har hon slutat med det. Så nu är det bara att köpa mat igen! Dom äter som "hästar".

Gjorde en inventering av alla kläder som jag har sparat till L i källaren. Från storlek 122/128 som är hennes nästa storlek till 158/164 fattas det bara trosor, några fler t-shirtar och några fler jeans. Bra! Skor har hon också fram till storlek 34. Har 28 nu.

S har börjat på teater. Hon har alltid velat det men alla kurser via studieförbund är alldeles för dyra. Men så hittade vi en teaterkurs via kommunen som bara kostade 380 kronor för ett helt läsår, alltså två terminer. Eftersom det är via kommunen får dom också vara riktiga statister på den "riktiga" teatern. Hon var jättenöjd och tyckte det var kul.

Inga kommentarer: