söndag 26 augusti 2007

Byggare Bob

Byggare Bob i en egen hög person skulle komma till det stora shoppingcentret. Eftersom alla barnen behövde nya skor så styrde vi bilen dit. L fick en bygghjälm av Byggare Bobs medhjälpare. Sen kom han idolen Byggare Bob. L fick en kram, stor lycka.Skor inhandlades också. 5 par blev det för 500 kronor. Stor lycka för S som har fått tränga in sina fötter i för små skor fram till nu! Nya skor till på köpet. Ännu större lycka för S som bara brukar få skor från begagnataffären.
Nya kylen och frysen är inkopplade. Alla matvaror är överflyttade. Enligt försäljaren skulle kylskåpet vara större än det vi hade. Men vi fick knappt in maten som var i det gamla skåpet. Alltså måste det vara mindre! Att frysen var mindre visste vi ju redan, men att kylen var det också det var inte roligt! Fast nu när vi måste betala kylen och frysen så har vi ju inte råd med lika mycket mat, alltså passar en mindre modell. För då ser det ut som om vi har lika mycket mat som förut!

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...