Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 25 augusti 2007

Omflyttning och kräftor

Pappas bror B kom och hjälpte maken med att flytta in den nya kylen och frysen från garaget till köket. Den gamla kylen och frysen står fortfarande kvar så för tillfället är det väldigt mycket kyl och frys i köket. Vill ta bort städskåpet, ställa kylen och frysen där, sen köpa ett köksskåp till och ställa där kylen och frysen står idag. Städskåpet är uttaget idag och alla grejerna är spridda på olika platser i huset. Smarta platser som vi tyckte idag, men osmarta platser när vi behöver dom och inte kan komma ihåg var vi har ställt dom! Vissa rengöringsmedel som vi inte använder så ofta står numera i källaren. Grillkol, lacknafta och såna saker befinner sig i garaget. Övriga städartiklar är i L:s gamla garderob. L:s kläder delar plats med M:s kläder. Dom flesta av deras kläder behöver inte hängas så dom ligger i varsin byrå. Var det någon som hann med? Jag vet inte om jag gjorde det!
På kvällen hade vi familjekräftskiva. Prinskorv, köttbullar och så klart kräftor stod på menyn. Sen min favorit kryddost! Det unnar vi oss bara till kräftskivan, midsommar och ibland även till jul. Till efterrätt åt vi digestivekex och hemgjord vitlöksost. Vill någon ha receptet så skriv en kommentar!

Inga kommentarer: