onsdag 8 augusti 2007

Blixtar och dunder

Det har vräkt ner regn hela förmiddagen idag. Ett tag var det nästan som om någon däruppe stod och hällde vatten ur en vattenkanna ner på vårat hus. Regnade en bra bit in på eftermiddagen. Sen har det åskat och blixtrat också. Är inne i en intensiv jobbarperiod just nu. Jobbade kvällen idag igen. Det var fullt upp hela kvällen. Det var jag och S idag igen. Vi har kommit på en finurlig grej. Om jag bjuder på mat varannan kväll och hon varannan så känns det inte som om det blir lika dyrt som om man köper mat vaje kväll. Ikväll var det min tur att bjuda, igår bjöd hon.
När jag åkte till jobbet satt älsklingarna och degade ihop. Dom gjorde fåglar, en hel familj blev det. S har bjudit på en massa saker på Tradera. Eftersom det är jag som är registrerad så kommer hon till mig varje gång hon blir överbjuden, då får jag gå in och bjuda över. Hon kollar nästan varje timme vad som har hänt. Det blir nästan som ett beroende! Jag är likadan när jag hittar grejer jag vill ha.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...