söndag 12 augusti 2007

Sportdag

Det har varit mulet eller regnigt hela dagen, men ändå har det varit klibbigt varmt. Svetten rinner så fort jag rör mig.
S har varit och spelat sin första golftävling, själv, dvs utan mormor och morfar. Dom var visserligen med men inte som medtävlare utan som publik. Det gick bra, S och hennes lagkompis vann.
M har varit på fotbollsträning, det var uttagning till matchen imorgon och M blev uttagen. Så det har varit positiva sportresultat i hemmet idag.
Maken har sytt markiser. Vi köpte begagnade markiser och ska ha i sovrumsfönstrena. Väven var helt trasig, men maken har som skrivet var lagat dom idag. Jag har dragit ut nubb ur en fåtölj. Hela underredet på fåtöljen har lossnat så vi ska prova med att sätta dit ny sadelgjord. Så jag har roat mig med att dra bort nubbarna till den gamla gjorden. Gudrun Schyman kan slänga sig i väggen med sitt jämställdhetssnack, här syr mannen och kvinnan snickrar. Skojade bara, det brukar vara tvärtom.
Annars har jag roat mig med min favoritsysselsättning. Begagnat shopping. Idag blev det dock bara "fönstershopping" på blocket.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...