Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 23 november 2010

Julklappar

Imorgon är det en månad kvar till julafton. Jag försöker att ge bort upplevelser, mat eller hemgjorda personliga saker. Svärmor till exempel ska få en fotobok med kort från deras 50 åriga bröllopsdag. L ska på kalas på fredag och killarna som fyller ska få varsin biobiljett och en godispåse.Grejer har dom säkert så det räcker. M ska få körlektionspaket i förskott. Han åker på utomlandspraktik direkt efter nyår och det kan vara bra om körkortet är klart innan dess. Mamma läser här så det skriver jag inte men det är en upplevelse kvar till henne med. Måste föresten boka den. Morfar ska vi äta julbord med och det är en av hans julklappar. Pappa ska få brända mandlar och kuponger på det. Svärfar frallor eller långpannebröd och kuponger på det. Makens syster och svåger ska få långpannebröd utan kuponger. Makens moster och morbror ska få en flaska hemgjord glögg. Han kvar flaskor från förra året, jag ska bara märka om dom.Alla får flera klappar men det är dom som är kvar att fixa. L ska få en robotbug från Ekokul. Den ska kusinen också få.
Sen ska L få ett rädda pingvinerna spel från Ekokul.På posten kom det mer gratis happymais. Jag är sugen på att ge L ett helt paket men det får bli när hon fyller år. Hon uppskattar inte happy mais lika mycket som jag gör än.
När hon fyller är jag även sugen på att ge henne en soldriven formel 1 bil. Alla sakerna kommer från Ekokul.


L och jag har varit på vårdcentralen. Doktorn hittade inget fel på henne och har samma åsikt som jag. Att det går mycket infektioner på skolorna, att barnen inte hålls hemma när dom är sjuka så dom smittar andra barn och att man ska hålla barnen hemma när dom är sjuka. L är helt friskt.

1 kommentar:

Det Goda Livet: /Tove sa...

Min yngste son har varit sååå mycket sjuk i år, framför allt vår och höst. Han är den infektionskänsligaste av mina tre och det har nog varit mycket skit som gått runt i år.

Förresten en helt annan sak: Om du läser/hör om någon affär här i Örebro som har lockerbjudande på Saffran så kan du väl tipsa mig. Behöver bunkra inför julbaken men det är SÅ dyrt nu.