Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 20 november 2010

Eget godisjakten går vidare

Medborgarskolan hörde av sig igår igen:
Jag lägger upp kursen på 5 tillfällen a 1,5 tim = 10 studietimmar, ok?
Jag ger dig en lön på 125:- per studietimme, ok?
Om deltagarna vill fortsätta kan vi förlänga kursen med flera gånger.
De dagar du jobbar kan vi hoppa över, du kan ge alla datum för kursen till mig så skickar vi med det i kallelsen till deltagarna.
Måndagar kl 19-20.30, skulle det passa dig tidsmässigt?
Jag träffar dig gärna inom kort så vi kan titta på lokaler och så.
ag behöver ditt namn, adress pernr o telefonnr, kan du mejla mig det?
Medborgarskolan har en struktur på hur våra kurser ska marknadsföras, jag mejlar över en mall på en kurs, kan du fylla i så det passar din kurs. Jag har börjat men längst ner i denna texten så ser du originalet.

Lev enkelt - Simple living
Låt det viktiga i ditt liv realiseras! Lär dig att förändra och förenkla ditt liv så att du kan fokusera på det som betyder mest. Vad ger dig energikickar? Vad gör dig glad? Vad är viktigt för dig? Välj bort tidstjuvar, energislukare och negativ stress.

INNEHÅLL
Här lär du dig grunderna inom hudvård, om redskap, tillvägagångssätt och vad du skall tänka på för en riktigt lyckad makeup.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

KURSLEDARE
XX maskör och makeupartist som arbetat inom film och teater i många år.

BRA ATT VETA
Materialkostnad tillkommer med ca 500

Så nu ska jag komma på vad jag ska skriva under innehåll. Förkunskaper blir ju samma och kursledare blir lilla jag. Bra att veta vet jag inte. Kanske om vi ska använda någon bok så tillkommer kostnaden för den. Men jag tror jag klarar min utan bok. Fast jag kan ju ge förslag på böcker. Själv har jag ju flera stycken. 125 kronor /studietimme låter bra. En studietimme är 45 minuter så jag kommer få högre timlön än jag har idag. Ena stunden tycker jag det ska bli jättekul och nästa sekund NEJ vad har jag gett mig in på!!!!!!
Dagen har bara flygit fram men jag vet inte så mycket som jag gjort. I alla fall inte som är värt att skriva om. Att jag har städat låter tråkigt. Sen har jag hållt mig i köket rätt mycket. Jakten på hemgjort godis går vidare. Idag blev det kexchoklad.

Recept finns här. Ikväll ska vi lyxa till det med räkor. Till räkhatarna har jag gjort köttbullar. Jag har ett knep som gör dom runda. Knepet kommer en annan dag. Till räkorna blir det fuskvitlöksbröd. Recept på det kommer också en annan dag.

1 kommentar:

Det Goda Livet: /Tove sa...

Hihi...Jag antar att det där om sminkös längrener var något från en annan kurstext?

Jag kommer att anmäla mig till denna kurs om den inte krockar tidsmässigt med Teckenspråk fortsättning.