Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 24 november 2007

Städning och äppeldockor

Igår kväll hade L jätteont i huvudet och skrek och grät om vartannat. Jag gav henne Alvedon utan resultat. Hon somnade till och vaknade, somnade till och vaknade. Så höll vi på hela natten. Imorse var hon som vanligt igen. M har haft barnmigrän när han var liten. Han hade aldrig ont i huvudet utan fick hög feber och kräktes, sen sov han en hel dag och så var det bra igen. Undrar om det är det som L också har fått nu.
Jag har roat mig med att städa huset idag. Vem behöver gym när det finns dammsugare och toalettborstar? Jag har även gjort en äppeldocka. Eller rättare sagt jag har gjort huvudet till en äppeldocka. Nu ska den stå och torka så att den blir liten och skrynklig. Då får jag se om det blir en liten gumma eller en liten gubbe. Om det blir bra kanske jag kan göra fler dockor att ge bort i julklapp. Äpplen och jul hör ihop på något vis tycker jag. Så det skulle bli en perfekt julklapp.

Inga kommentarer: