Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 17 september 2007

Tomater

Tomatplantorna i trädgården hade frysit så dom var alldeles svartgrön mosiga. Tomaterna är fortfarande gröna och dom hade klarat sig. Så jag plockade av alla tomater och la på en plåt i pannrummet. Jag hoppas att dom ska mogna klart där. Gurkan är i en drivbänk så den hade klarat av kylan. Har plockat in några få gurkor som vi har ätit upp. Men det finns fortfarande flera stycken kvar som ännu inte är mogna.
L var på dagis. När vi kom dit imorse stod alla småttingarna från småbarnsavdelningen precis innanför ytterdörren och väntade på att få gå ut. L blev helt stel av skräck. Synen av en hel hög med högljudda barn blev för mycket för stackars lilla L. Jag fick trycka in henne genom dörrren. När alla småbarn hade kommit ut återhämtade hon sig och började leka med N som vanligt. Fast hon hade knappt ätit maten och ändå var det spaghetti och köttfärssås som hon brukar tycka om.

Inga kommentarer: