Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 27 september 2007

OOOOnt i magen

Precis när L och jag gjorde oss iordning för att gå till kyrkis sa L att hon hade ont i magen. Eftersom hon brukar ha det till och från, mest psykosomatiskt så tog jag inte så allvarligt på det. Men så började hon att ulka också, så då ringde jag kyrkis och sa att hon var sjuk idag. Men när jag hade gjort det var hon som vanligt igen. Så vi ägnade eftermiddagen åt att läsa böckerna vi lånade på biblan sist.
Jag har också ont i magen, vad det beror på vet jag inte. Fick ingen lönelapp igår som jag skulle ha fått. Men idag hade jag fått pengarna på kontot. Men det var ca 3000 kronor mindre än vad jag trodde. Förmodligen har jag inte fått betalt från något av områdena, vilket vet jag inte eftersom jag inte fått lönelappen. Försökte att forska i det, men hon som hade hand om saken svarade inte och ringde inte tillbaka fast jag talat in på hennes telefonsvarare.
Maken köpte verktyget som behövdes för att byta spännrullen. Så han har ägnat kvällen åt att byta den. Tyvärr så kvittrar bilen fortfarande. kan vara generatorn, en ny kostar mellan 3000 -4500 kronor. Det kan maken inte byta själv så då tillkommer arbetet för att byta den också. vad det kostar det törs jag inte ens tänka på!

Inga kommentarer: