Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 30 september 2007

Nerver

Igår kväll var M jättenervös, stingslig och tjurig. Anledningen var att idag skulle han på distriktslaguttagning i innebandy. det var den sista uttagningen innan laget ska bildas. Dom var 10 målvakter som efter dagens övningar bara skulle vara 4 kvar. Det hade gått bra för M i alla fall, han hade bara släppt in 3 mål på alla sina matcher under dagen. Den andra målvakten från hans ordinarie lag hade släppt in 4 mål under en match. Dom får reda på om dom kommer med inom 1 vecka.
Maken har varit till bygghandeln för att köpa klinkers till köket. Tyvärr fanns det bara svarta klinkers kvar och det vill vi inte ha så det bidde inga klinkers det bidde list och rörkrökar till omklädningsrummet. Resten av dagen har maken snickrat dit den sista golvlisten i omklädningsrummet, den har fattats sen i våras så det var på tiden. Sen har han kopplat klart rören i källaren. Vi har en braskamin i vardagsrummet som det är kopplat rör till. När vi eldar gör en fläkt i rören att varmluft hamnar i sovrummen och nere i källaren. Men varmluften har fastnat på vägen ner eftersom rören inte har varit färdigkopplade men idag blev dom det. Det har regnat hela dagen idag med så något måla av huset blev det inte. Det vore ju konstigt om det lilla som är kvar att måla inte kommer att bli gjort för att det regnar varje dag. Hoppas verkligen att det blir fint väder snart.

Inga kommentarer: