söndag 2 september 2007

Ännu mera jobb

Jobbade för tredje kvällen på raken denna helg. Skulle ha jobbat imorgon också men L är väldigt förkyld och mammig hemma. Hon sover knappt på nätterna. Så jag kände att jag verkligen inte ville jobba imorgon . Jag ringde J och frågade om han ville jobba min kväll och det ville han. det kändes sådär att ringa honom eftersom han också har blivit timanställd nu efter att hans vikariat har gått ut. Så vi är ju konkurenter om kvällarna. Som timanställd känner i alla fall jag att jag för det första måste tacka ja till alla turer jag blir erbjuden, för annars kanske dom inte ringer till mig nästa gång. För det andra törs jag inte bli sjuk och om det händer eller som denna gång jag bara ville bli av med en tur som jag redan tackat ja till. Så känner jag att jag måste ordna en egen ersättare.
M har för ett tag sedan gått en utbildning till fotbollsdomare så han får döma matcher för småkillar och småtjejer ibland. Idag var den en cup som han fick vara en av domarna i. Han fick 125 kronor/match och varje match varade 2 x 15 minuter. det blir en timpenning på 250 kronor. Det är nästan dubbelt så mycket som jag tjänar, kanske har man satsat på fel karriär? 4 matcher blev det idag och 500 kronor i fickan.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...