Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 16 september 2007

Sålt mer

Idag ringde det en tjej och ville köpa det andra som vi hade ute på annonsen i tidningen igår. Det som ingen ville ha då. Men hon köpte våran pottapotter så idag tjänade vi ytterligare 300 kronor. Så nu ska vi köpa klinkers och lägga under kylen och frysen i köket. Parketten under den gamla kylen och frysen var helt vattenskadad så den måste bytas ut. För att det inte ska hända igen så ska vi lägga in klinkers.
Har även ägnat dagen åt att rensa i makens garderob. Han är som S och klagar hela tiden över att han inte har några kläder att sätta på sig. Vilket jag har svårt att tro på när hans garderob är knökafull. Maken hittade massor av kläder som han hade glömt bort och några som jag ska bearbeta lite. Så nu behöver han inte ha några nya kläder utan klarar sig med dom gamla. Så han är glad, dessutom är jag glad eftersom jag har tjatat på honom jättelänge att han ska rensa i garderoben.

Inga kommentarer: