Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 18 september 2007

Bomullstuss

Var hos talpedagogen med L. Till att börja med ska hon lära sig var läpparna sitter och vad tungan kan göra. Så hela sommaren har vi blåst såpbubblor och varje gång hon dricker hemma får hon dricka med sugrör. Idag hos talpedagogen fick hon blåsa bomullstussar med sugröret sen fick hon suga upp pappersbitar med sugröret. Men pedagogen var nöjd och tyckte att läpprörelserna sitter där dom ska. Så nu ska vi börja öva tungrörelser. Vi fick i hemläxa att smeta chokladsås, sylt eller glass runt läpparna på L så hon fick öva på att slicka av det.

När L var på kyrkis passade jag på att åka och handla helt själv. Det var i matvaruaffären men det kändes faktiskt helt underbart. Att få gå där och dra helt själv. Visserligen tillsammans med alla andra shoppare men ändå! Skulle bla köpa nya dammsugarpåsar. Den modellen som var till våran dammsugare kostade 99 kronor för 5 stycken. Aldrig i livet att jag betalar nästan 20 kronor för EN dammsugarpåse. Så jag köpte en annan modell som "bara" kostade 59 kronor för 10 påsar. Med lite hjälp av en sax ska jag nog kunna få den att passa i våran dammsugare.

Har även ägnat en del av eftermiddagen till att lägga in lite grejer på Tradera och blocket. Är inne i en rensningsperiod just nu.

Inga kommentarer: