Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 8 juni 2016

Veckans sparade pengar

Först svar på en kommentar. Jag jag har fortfarande vinägermamma som jag gärna delar med mig av. Kommentera med epost eller adress så skickar jag en bit (jag publicerar såklart inte eposten/adressen).

1 Ville ha en hängare till inne i skåpet vid diskbänken. Vi hänger flaskborsten och lite annat på den som vi vill ha lätt-tillgängligt vid disken. Jag ville inte köpa en så jag gjorde en av en bit parkettgolv som vi hade över och 3 gafflar.

2 Popcorn hade växt ur sin hundkorg så jag gjorde en ny av en resväska jag köpte begagnat för 40 kronor. En bit madrass vi hade över och en massa pälsbitar jag fick av en kompis.

3 Planterat 3 Palettblad till som jag köpte för 10 kronor/skott.

4 L:s laddkabel till paddan ville inte ladda. Det visade sig vara fel på sladden. Vi hade en sladd i gömmorna som passade både i paddan och i kontakten.

5 Köpte 10 par strumpor till L på Lager157 för 100 kronor. Ordinarie pris 60 kronor för 5 par.

6 Skrev ett uppskattningsbrev till L:s extralärare istället för att köpa en present. Hon blev jätteglad och sa att det var den finaste presenten hon någonsin fått. =)

7 L har varit med och hjälpt till på en ponnyridning och fått poäng som hon kan byta mot travlopp, läger och annat.

8 Bakade egen tårtbotten till L:s avslutningstårta.

9 Gjorde egen tårta till L:s avslutning.

10 Fick Iris (blomma flerårig uteväxt) av ena grannen som maken planterade i trädgården.

11 L fick en Iris (avklippt) som avslutningsblomma på skolavslutningen från oss. Hon fick som present att hon ska få vara med delfinerna på Kolmården.

12 Planterade två av rosorna jag fick av M i morsdags present. Hoppas nu bara att dom får rötter.

13 Gjort inlagd gurka.

14 Gjort iste flera gånger av hemodlad pepparmynta.