Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 5 juni 2016

Uppdrag vecka 23 - ordning bland smyckena

Den här veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen är att rensa bland smyckena. Jag har tre smyckesskrin. Jag använder nästan aldrig smycken så mina tre askar är inte ens halvfulla. Mycket har försvunnit till S förut så det är ju tyvärr kvar i huset (om hon inte tog med det till USA).
Sen på väggen sitter en hängare som maken och jag gjort av en list och vinkorkar. Där sitter mina långa halsband. Askarna var det nästan inget kvar att rensa bort (ett par örhängen jag gjort av en gammal tallrik försvann ut där) men från halsbandshängaren försvann i alla fall tre halsband ut. Halsbanden som är kvar vill jag ha kvar. Vissa av dom har affektionsvärde. Ett köpte min farmor när hon var utomlands till mig när jag var liten. Två fick jag ärva efter min farmors syster. Två har barnen P gjort. Dom andra skulle jag kunna göra mig av med men jag inbillar mig att jag kommer att börja använda långa halsband. Det är väldigt snyggt men jag glömmer att sätta på mig dom. När jag jobbar får jag dessutom inte ha smycken.

Inga kommentarer: