Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 17 juni 2016

Uppdrag vecka 24 - rensa anslagstavlan

Den här veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen är att rensa anslagstavlan. Vi har två anslagstavlor. En liten i köket där det bara sitter en almanacka och en inköpslista (den har jag inte rensat) och en på kontoret (den har jag rensat).
Eftersom kontoret ska flyttas upp till det nuvarande tvrummet som ska bli ett kombinerat tv/gäst/kontor så tyckte jag det var lika bra att rensa bort hela anslagstavlan. Det kommer inte att få plats någon i det nya kontoret.
Innan jag kommer på var jag vill ha viktiga lappar (superpresentkoder, vilka serviser och silverbestick barnen P har (dom kan man i och för sig slänga) och lite annat så sitter en provisorisk anslagstavla i form av en klämma (jag rensade bort allt utom superpresentkoderna och kort på min bästa kompis och låtsassyster (hon dog i en olycka förra året). Hennes bilder sitter i en ram som jag pimpade på ett heminredningsseminarium med temat DIY på Ikea som L och jag var på igår kväll.
Så följande försvann ut:
9 papper från anslagstavlan på kontoret lagt i återvinningen.
1 almanacka från anslagstavlan på kontoret lagt i återvinningen.
1 anslagstavla gett bort.

Inga kommentarer: