fredag 17 juni 2016

Uppdrag vecka 24 - rensa anslagstavlan

Den här veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen är att rensa anslagstavlan. Vi har två anslagstavlor. En liten i köket där det bara sitter en almanacka och en inköpslista (den har jag inte rensat) och en på kontoret (den har jag rensat).
Eftersom kontoret ska flyttas upp till det nuvarande tvrummet som ska bli ett kombinerat tv/gäst/kontor så tyckte jag det var lika bra att rensa bort hela anslagstavlan. Det kommer inte att få plats någon i det nya kontoret.
Innan jag kommer på var jag vill ha viktiga lappar (superpresentkoder, vilka serviser och silverbestick barnen P har (dom kan man i och för sig slänga) och lite annat så sitter en provisorisk anslagstavla i form av en klämma (jag rensade bort allt utom superpresentkoderna och kort på min bästa kompis och låtsassyster (hon dog i en olycka förra året). Hennes bilder sitter i en ram som jag pimpade på ett heminredningsseminarium med temat DIY på Ikea som L och jag var på igår kväll.
Så följande försvann ut:
9 papper från anslagstavlan på kontoret lagt i återvinningen.
1 almanacka från anslagstavlan på kontoret lagt i återvinningen.
1 anslagstavla gett bort.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...