Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 20 juni 2016

Uppdrag vecka 25 - städa i städskåpet.

Uppdraget den här veckan hos förvaringsdrottningen var att städa i städskåpet. Där vi faktiskt har rätt så bra ordning redan. Städskåpet är en garderob som jag har inrett med diverse man tager vad man haver.
Det står i en gång så kortet är taget från sidan vilket gör att bara halva skåpet/garderoben kommer med därav två bilder.
Före.
Efter. Lite saker är omförflyttade och lite saker försvann ut. Ser ju uppdragen som en chans att rensa med för att nå målet med 7000 saker ut.
2 disktrasor i tyg gett bort.
4 mikrodukar lagt till Röda korsets deponi. Både disktrasor i tyg och mikrofiberdukar hade vi mängder av.
Ur zero waste synpunkt är inte alla saker optimala. Det finns en fönstersprayflaska som vi vill göra slut på - tar väldigt lång tid eftersom vi använder mikrofiberdukar. En såpaflaska som vi också vill använda slut på vilket också tar tid eftersom vi använder olivoljetvål till golven och toaletterna. Hushållsrullar som maken fortfarande vägrar släppa på. Diskhandskar som vi haft for ever och använder till smutsiga jobb.Inga kommentarer: