Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 4 juni 2016

Uppskattningsbrev

Det här är det tredje uppskattningsbrevet till någon av L:s lärare vi ger. Jag önskar att det hade varit ett till L:s riktiga lärare, vilket det tyvärr inte är. Det är till hennes extralärare. För att visa våran uppskattning och inte behöva köpa något (saker och blommor brukar lärarna få ändå) så skriver vi ett brev. L:s riktiga lärare är ett riktigt rötägg som vi jublar högt att vi kommer slippa. Det är tack vare extraläraren som L klarade av skolan.
Våran dotter L har haft glädjen att ha X som extralärare under sin skoltid på X skolan. L är ett så kallat språkbarn och har krävt extra mycket uppmärksamhet i vissa situationer. Det har även visat sig att hon har problem med minnet , koncentrationen och inlärningen.Något som X har klarat av med bravur. L har behövt extra hjälp med vissa ämnen. X har då ställt upp till 110%. Det är tack vare X som L klarat av sina ämnen på X skolan. X har ett oändligt tålamod. L är vårat tredje barn så vi har haft en hel del förskolelärare och lärare genom åren och X är en av dom bästa vi har haft. Hon är en pärla bland lärare och vi hoppas att ni håller hårt i henne.
Med vänliga hälsningar


Det här brevet har vi även gett till rektorn. Vi kommer att sakna dig jättemycket, många kramar. 

Inga kommentarer: