Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 27 april 2015

Veckans rens ut och köpstopp

De här vecka var det en semestervecka i rensandet. Så inget att rensa. En del ut ändå dock. L:s rum är urplockat och väntar på att omtapetseras. Jag passade då på att rensa lite grann. Maken har även varit till tippen sväng.
1 vinterjacka efter L som var för liten gett till Myrorna.
2 tygbitar gett till Röda korsets deponi.
6 olika kartonger, papper och burkar från L:s rum lagt i återvinningen.
10 saker minst kört till tippen (den gamla komposten, en trasig dator, den trasiga vinhinken, en låda full med elektronik med mera med mera)
L:s hästöverkast bytt bort.
1 tangentbord gett till M.
Summa: 21 saker.
Köpt fästingmedel till Popcorn för 405 kronor. En grej som ska sitta på halsbandet, ett schampo och en fästingplockare. Köpt en "ny" dammsugare för 100 kronor. Den andra gjorde att jordfelsbrytaren gick på. L:s klass hade loppis så köpte en ljusstake, en tomte, en tavla och ett Ulrika Hydman Valien påskägg (jag samlar på dom men har bara ett - nu två stycken) för 100 kronor. Köpte dom sista två Ninjago filmerna som jag hittade just nu (finns säkert fler) för 98 kronor.

Inga kommentarer: