Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 4 april 2015

Glad Påsk

Påsken var lugn med bara M här. Det är så mycket kalas på våren ändå så vi valde att bara äta påskbord med honom. Maten både räckte och blev över så vi hade kunnat bjuda nästan hela tjocka släkten.

Ägghalvor, räkor, Jansson, prinsar, köttbullar, två sorters sill och skinka. Till det drack L mjölk och vi andra påskmust köpt i back.
Efterrätten var chokladpudding (hemgjord) vit chokladmousse (fick av mamma i matkorgen när jag fyllde) grädde (kvar sen vi åt våfflor i onsdags) jordgubbe och rån.
Som vanligt valde jag att inte lägga godis i äggen. Maken fick en öl till sin ölmaskin. M fick en bal med Lambi toapapper.
L fick 3 Ninjago filmer (hon har alla andra i den serien och både hon och jag gillar att titta på den) och en film om att Köra häst (hon har dom andra filmerna i den serien med och brukar titta på dom jätteofta). Jag fick ett påskägg av maken också och det har nog aldrig hänt förut. Min högst efterlängtade pennvässare.
Jag gillar inte vårat vita toalock. På den lilla toaletten har vi ett svart lock. Vi köpte ett annat lock till badrummet också men det gick sönder efter ett tag. Ett nytt toalock kostar från 349 kronor och upp till nästan 1000 lappen.
När jag var i färgaffären sist såg jag att dom hade kontaktplast. Det fick mig att börja fundera om det gick att använda. Vi hade svart kontaktplast över sen vi gjorde om köksön. Det tog jag och satte på locket. Mycket bättre.
Från oss alla till er alla en riktigt Glad och God Påsk.

Inga kommentarer: