Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 17 april 2015

Zero waste

Först svar på en kommentar. Jag gick med i Pedigree valpklubb och då fick jag en påse Pedigree och en förpackning Dentastixs gratis. Dom andra påsarna har jag bytt till mig på olika kupongsidor jag är med på på Facebook. Jag byter oftast bort Lambikoder.
En sak som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är zero waste. Drömmen finns om en helt tom soptunna. Zero waste innebär också att sluta köra saker till återvinningen. Man ska alltså inte sluta återvinna dom utan sluta försöka köpa dom.

Ena grannen trodde att det var sophämtning idag (det är det inte det var förra veckan) och har ställt ut sin överfulla soptunna vid gatkanten. Det lurade några grannar till att ställa ut sin tunna också. Tunnan är så överfull att hon även fyllt en stor svart sopsäck med sopor och ställt bredvid tunnan. Grannen är ensamstående med ett barn i L:s ålder. Hur kan hon få så mycket sopor på en vecka? Sopsorterar hon inte? Eller glömde hon ställa ut tunnan förr veckan så det är 3 veckors sopor? Hoppas det.
En bra gratisdag har det varit. Jag lyckades två chokladflirtar på LIndt men fick dom aldrig fast det stor att jag skulle det så vet inte vad jag gjorde för fel. =( Jag lyckades få tre pizzor på delaenpizza.se (dr oetker). Vi har inte hunnit hämta dom än. Maken var iväg och hämtade två gratis hundmat till Popcorn (pris 199 kronor/styck) som vi fick via Racinel på Facebook.
På posten kom en Allevo bar för jag svarade på en underökning på Allevos hemsida.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fast det måste få kosta att ha hund.
- Det är inte bra att hålla på att mixa olika foder!!

Gå till någon som vet vad den pratar om vetmott/djuraffär, och få ett ordentligt foder till hunden, med ett bra närigsinnehåll, inte pedegree precis men det lönar sig i längden.

Unknown sa...

Ok, då ska jag se om jag kan gå med i pedigree :) Men hur hittar jag fb grupperna?