Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 6 april 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Veckans rens var smycken, klockor och glasögon. Glasögon har jag två par. Jag använder mest linser men har glasögon kvällar, nätter och ibland annars. Då vill jag ha ett extrapar att byta med. Solglasögon har jag ett par. Glasögon är i plast och jag vet inte om dom finns i andra material, jag kommer dock inte att byta ut dom. Klocka använder jag aldrig men jag har några som jag ärvt, som jag vill ha kvar. Affektionsvärde. Smyckena fick sig däremot en rensning. Både mina och L:s.
2 armband efter L som var för små gett bort.
5 halsband gett bort.
1 av L:s Skylanders (hon hade en dubblett) bytt bort.
1 par av mina strumpor som hade mer hål än strumpa lagda i Röda korsets deponi (det märks att både L och jag haft våra strumpor ett tag, mer regel än undantag att strumporna har hål som inte går att laga).
1 lakan gett till Röda korsets deponi.
2 jackor och en byxdress som L vuxit ur gett bort.
1 kofta som jag inte ville ha kvar gett bort.
2 krukväxter gett bort.
1 favorit tacoköttskål tappat i golvet så den sprack. Slängd.
Summa: 16 saker.
Köpstoppet har gått strålande. Inget köpt förutom gratismaten på Ica.

1 kommentar:

tant Hannele sa...

Mums, jag bakar också idag.