Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 11 augusti 2013

Veckans ut

Jag fortsätter att rensa. Imorgon börjar jag jobba igen så då blir det nog mindre än vad det är nu. Fast imorse började det rinna massor av vatten i taket på pannrummet och ner på solariet, djurmaten, elpannan, återvinningen, en hylla och alla mina torkade örter. Förutom hela golvet som liknade en pool. Det visade sig att det var ett rör i köket som gått sönder. Hur golvet ser ut under vill jag inte veta. =( Så vad som måste slängas i pannrummet det återstår att se, kanske blir en ofrivillig rensning där.

L:s fisklampa slängd i elektronikåtervinningen. Lampan gick sönder för ett tag sen men vi har haft kvar den som prydnad. Vi skruvade isär den för att se om det verkligen inte gick att byta lampa i den. Vilket det inte gjorde. Den var inte lika fin prydnad efter det om jag skriver så.

17 av L:s urvuxna/vill inte ha kvar kläder lagda till Myrorna.

23 papper och målarböcker och annat lagt i pappersåtervinningen.

1 bok från kursen i palliativ vård såld på Tradera.

1 barnvattenkanna lagd i loppiskassen.

27 Kalle Anka pocket böcker gett bort.

L:s gamla byrå gett bort.

Sålt varmvattenberedaren.

Gett bort 2 hårmunkar.

Bytt bort en gitarr hero gitarr och 3 spel.

Gett bort 3 ps2 spel.

Gett bort två klädhängare och en hylla.

Gett bort S skrivbordsstol.

Bytt bort en saccosäck.

Bytt bort S gamla byrå.

Summa: 87 saker.

Tänk om jag med lätthet kan rensa ut 87 saker från vårat hem utan att det knappt märks. Tänk då vad mycket saker vårat hem/ett hem innehåller. Skrämmande egentligen.


Inga kommentarer: