tisdag 31 maj 2022

Hemskänkt pysslad Harry Potter present

 Jag gillar att ge presenter. När min jobbarkompis skulle sluta ville jag ge henne en present. Hon gillar Harry Potter så jag pysslade ihop lite saker att ge henne och tänkte komplettera med en chokladgroda och gelebönor. Men det blev visst en stressboll i form av en chokladgroda också. Sen ville jobbet vara med på min present så jag köpte en Harry Potter mugg med. 

Jag skrev ut en tågbiljett och på baksidan skrev jag tack från oss på jobbet. 


Sen skrev jag ut Moaning Myrtle från Pinterest och slog in en toarulle. Jag skrev ut 4 kända Harry Potter citat och laminerade dom två och två till bokmärken (hon älskar att läsa med). Gelebönorna slog jag in till Bertie Botts bönor (också utskrivet från Pinterest). Jag gjorde en trollstav av en ätpinne som jag dekorerade med lim från limpistolen och sen målade brun. Sen skrev jag ut en bild på Dobby och skrev Free Dobby på bilden. Satte den i en ram. Satte fast ett snöre som tvättlina längst ner på ramen. Hängde små bebistrumpor på snöret. 

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Bakat baguetter, läfsor och Smålandslimpa.  2 Köpt 5 paket kaffe till på extrapris. Tre på Hemköp på väg hem från jobbet och 2 på Willys ...