onsdag 25 maj 2022

Veckans sparade pengar

 En kort lista den här veckan. Kolla gärna in listan veckans sparade pengar sånt vi alltid gör. Som är uppdaterad med sånt vi alltid gör .

1 Vi behövde köpa bläck till skrivaren och jag gjorde köpet via Refunder och fick tillbaka 7,5% av ordersumman. 

2 Jag skickade tillbaka den återanvändbara kaffekapseln som jag köpte för 352 kronor. Såklart oanvänd. Vill man ha snabbalternativet kaffe i kapselmaskinen så vill man inte strula med att fylla på kaffe i en liten kapsel först. 

3 Örebro kulturkvarter ville ha klädbytardag i samarbete med oss i Naturskyddsföreningen. 38 glada bytare och massor med kläder som böt ägare. Jag hade med 5 plagg och kom hem med ett par jeans, en tunika från indiska (mitt favoritmärke) och en handväska. 

4 Vi ville ha en kompostkvarn. Dels för att kunna mala flis till trädgården och yngsta dotterns häst box. Men även för att vi vill kunna hyra ut den via Hygglo. Jag kollade igenom annonserna på Blocket och vi köpte en begagnad för 1000 kronor. Nypris över 3000 kronor. 

5 Jag har ett kreditkort på Handelsbanken som ger mig fonder när jag köper saker. Det ihop med att jag har lån på Handelsbanken (huslån) och har köpt fonder för sparade pengar gör att jag fick 80 kronor i fonder i maj. 

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...