måndag 7 mars 2022

Veckans zero waste

 Refuse: Sa upp min prenumeration av Kloka hem. Vill jag läsa den kan jag låna den på biblioteket. 

Reduce: 4 udda bebisstrumpor sparade för att pyssla med men gör det aldrig, lagt i Röda korsets deponi.2 svampar sytt för flera år sen lagt i Röda korsets deponi. En ram gett till Erikshjälpen. En boll och 2 mjukisdjur som Izzy tuggat sönder lagt i Röda korsets deponi. En bollkastare som bollen hörde till gett till en kompis. En Bluetooth högtalare och en självutlösare till mobilkamera gett bort. Högtalaren använder jag aldrig för det bara strular och självutlösaren hade vi två av. 6 servettringar gett till Erikshjälpen. 

Reuse: En burk med korklock som det var krydda i som vi inte gillade och hällde i komposten, ställde i biorummet som trolldrycksflaska. En flaska med korklock som det varit vinäger i som vi ätit upp, ställde i biorummet som trolldrycksflaska. 

Gjorde en hylla till Harry Potter rummet av en trälist som vi hade över. Den är nu äntligen klar. Kort kommer när vi satt upp den på väggen. 

Recycle:

Rot:

Sopor:

In: 3 böcker om FIRE. 

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Bakat baguetter, läfsor och Smålandslimpa.  2 Köpt 5 paket kaffe till på extrapris. Tre på Hemköp på väg hem från jobbet och 2 på Willys ...