onsdag 9 mars 2022

Veckans sparade pengar

 1 Maken har klippt mig.

2 Sålt saker för 430 kronor. 

3 Sa upp min prenumeration av Kloka hem och sparade några träd och 299 kronor. 

4 Månadshandlingen av mat är gjord på Ica, Willys och Citygross. Det billigaste från varje affär. Alla handlingar gick på 1742 kronor ihop. 

5 Åkte till alla tre affärer efter jobbet för att spara bensin. 

6 Köpte 4 påsar med bröd och två frukostpåsar via ToGodToGo. Åkte in före/efter jobbet och hämtade dom för att spara bensin.

7 Köpte två frukt och gröntpåsar via Karma som sonen var snäll och hämtade (han var redan i den affären). 

8 Köpte ett babygym secondhand till framtida barnbarn för 150 kronor. Nypris från 600 och uppåt. 

9 Jag skickade tillbaka en vara i slutet av januari. Jag köpte varan via Fruugo. Jag fick betala frakten själv. Det skulle vara spårbar frakt. Varan kom från USA så kostade en del att skicka tillbaka varan. Jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar så nu mailar jag fram och tillbaka med Fruugo. Man ska bara kunna svara på mailet dom skickar som svar, men det kan man inte. Så jag måste logga in och skriva ett nytt (samma ) meddelande igen och igen och igen. Varje gång har dom något nytt att skylla på eller som fattas. Dom ville att jag skulle skicka bevis på returformuläret (som jag fick av dom när jag skrev i slutet av januari att jag ångrat mitt köp). Jag skriver på svenska men kundtjänsten som sitter över hela världen enligt hemsidan svarar på google översatt svenska. Jag kommer inte ge mig förens jag får tillbaka mina pengar. Jag kommer ALDRIG mer handla något från Fruugo. 

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Bakat baguetter, läfsor och Smålandslimpa.  2 Köpt 5 paket kaffe till på extrapris. Tre på Hemköp på väg hem från jobbet och 2 på Willys ...