Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 22 december 2013

L:s önskelista

Varje år köper familjen P en ny julfilm och tittar på. Det gör att våran samling av julfilmer är några stycken.
I år har vi inte köpt någon ny film utan väljer att titta på gamla favoriter istället. En julfilm varje kväll fram till jul med start igår kväll med Nu är det jul igen. Det gjorde att L som slutat tro på tomten och ville vara tomte och dela ut paketen i år kom på att hon trodde nog på tomten och skrev en önskelista.
L:s önskelista
Häst
Undulat
Råtta
Hund
Lamm
Lillasyster
Marsvin
Happy meal
Zebra
Ren
Ridbana
Filmen Bambi 2
Igår kväll åkte jag och L och hämtade en stor bal med spån som ett skänkes. Hon hade råttor som nös av spånet så nästan allt var kvar. Vi fick hälsa på hennes råttor. Dom ogillade nya människor men gillade mig och speciellt L. Dom kröp runt på henne och ner i hennes luva på jackan.
Skänkesträffen var igår men vi som inte kände att vi behövde något åkte aldrig dit. Vi åkte och lämnade våra saker redan i fredags kväll istället.
S har tagit sitt körkort och det firades med glasstårta.
Fler julklappar är köpa av maken efter jobbet så vi sparade bensinen (i fredags). Vi hade kuponger så vi fick ta 2 betala för en. Kaffet och teet var halva priset och den stora tryffeln var den det gällde slut så där fick man en stor kartong som man fick till halva priset. Några är redan bortgivna igår. Några är redan uppätna av oss och några ska ges på julafton.
Idag har S julpyntat. Granen blev fixad igår (vi fick en gratis av en kompis till S). Den ska nu bara kläs. Allt julgodis är gjort utom marsipanen som ska göras imorgon. M har gjort sill och köttbullar och håller på och gravar en lax. En del av städningen är också gjord. Nu ska bara alla klappar slås in. Tyvärr måste jag ge mig ut i julhandeln imorgon. Jag som har svurit på att aldrig ge mig ut och handla julklappar dagen före tillsammans med alla andra. Men som sagt var L:s undulat kan inte bo i presentskåpet.

Inga kommentarer: