onsdag 30 juli 2008

Slut

Min nattkollegas make håller på och forskar om fönsterhiss på skroten, men troligtvis har han hittat en så maken och han ska höras imorgon. Jag har åkt runt lite idag och rutan håller på att skaka ner så det blåser och viner så man får skrika åt varandra. Lite som att åka cab kanske?
S fick sin sista Twinix vaccination. Hon är med i en studie där dom ska jämföra hur Twinix och Cervarix fungerar ihop. En grupp fick bara Twinix (S grupp), en fick bara Cervarix och en grupp fick båda två. Dom som bara fick ett vaccin ska få det andra när studien är slut. Vi ville ge S Cervarix men den kostar 1500 kronor/spruta och det krävs 3 stycken så vi blev jätteglada och accepterade på en gång när vi fick ingå i studien. Nu får vi dom gratis som tack för hjälpen kan man säga.
Efter sprutan åkte jag, S och L till ICA för att handla den sedvanliga ICA handlingen. Som tur var för L och som otur var för mig och S var att det fanns en bilvagn idag. Herbie som L kallar den. Den är stor och jättesvår att köra. Sen är "korgen" där man packar maten jätteliten så det får bara plats två kassar bredvid varandra. Vi har självscanning och minst 4 kassar + 10 2 liters juice + 5 kilo vetemjöl löst i vagnen. Snacka om varuberg man får bygga.
Efter en lunchpaus hemma då jag även hängde både ut och in tvätten (det började regna) så hämtade vi maken. Alla åkte till Lager 157 en affär där dom säljer märkeskläder billigt. M och S har börjat med att nästan bara märkeskläder duger. S hittade inga kläder och det är JÄTTE onormalt för att vara henne. Till M köpte vi 2 piketröjor och 2 långtröjor. L fick 2 t-shirtar och sen hittade hon ett pärlhalsband som hon BARA var tvungen att ha. S och jag hittade varsin handväska. Jag har ärvt min handväska efter min mormor så jag behövde verkligen en ny. Allt för 544 kronor. När vi kom hem igen strålade solen så då fick tvätten åka ut igen.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...