Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 27 juli 2008

Lekstugepiff

Vi har en lekstuga på tomten som vi köpte när M och S var små. Den är en vanlig standard variant. Jag har velat ha ett staket på verandan hela tiden. Med vårat nya "tänkande" så vill vi använda saker vi redan har hemma så jag tittade runt efter något att göra staket av. Vi hade en sektion kvar efter att vi gjorde om staketet runt tomten. Den sågade maken isär och han och L har målat den. Sen hittade maken en stolpe som blev två stolpar. Maken och L satte upp staketet igår och det blev bättre än väntat. Här är lekstugan före staket.


Och här är lekstugan efter staket.Nu ska bara golvet målas och dörren bytas. Dörren är alldeles för låg så den skrapar av färgen på verandan varje gång man öppnar eller stänger den. Låset är en vanlig hake så vi ska skaffa ett "riktigt" handtag så L kan stänga om sig om hon vill. Något som inte går idag. Källardörren börjar också bli dålig så maken ska förstärka den med panel så då ska vi passa på och snickra en ny dörr till lekstugan också.

Inga kommentarer: