lördag 2 augusti 2008

Konstigt, på halster och kräftor

Något som vi inte har fått svar på är vad en fönsterhiss på skroten kostar och vad han ska ha för att göra det/om han får tag på en.

På kvällen har vi haft kräftskiva. Vi har bara 4 hattar, alla kräfthattar som jag har sett säljs i förpackningar om 4. Vi är 5 stycken alltså måste vi köpa 2 förpackningar eller göra en hatt själva. Vi valde det senare. S gjorde hatten redan förra året men precis som köpehattarna så är den lika fin fortfarande (finare).

M har precis som S och jag blivit Tradera biten. Han älskar märkeskläder, till och mer mer än S. Helst ska det vara J Lindeberg. Jag vägrar att betala 1000 kronor för ett par jeans. Vi hittade ett par på Tradera som var nya. Vi vann dom - 255 kronor inklusive porto. En jacka kostar ny 1800 kronor. Det vägrar jag också att betala. Det hittade vi och vann också en ny - för 455 inklusive porto. Felet med Tradera är: man kan inte prova kläderna innan - ibland har dom varit alldeles för små. Man ser inte hur dom ser ut innan - ibland har dom varit färdiga för sopkorgen. Sen är det lätt att "glömma" frakten. Man kan tänka "oj vad billigt 80 kronor för ett par jeans" och så blir frakten 55 kronor. Då kan man köpa jeansen på rea eller Myrorna hemma mycket billigare.

Läs och gråt över stackars Danieal Kellys öde. Tyvärr är hon inte ensam om sin situation. Det finns massor av barn världen över som vanvårdas precis som henne. Det enda som är bra i situationen är att hon slipper lida och slipper sin plågoande (läs mamma) där hon är nu. Något annat att kanske också gråta över är att Ellos säljer (sålde) bikinisar till bebisar. Tack och lov har dom dragit tillbaka dom men bara det att dom sålde dom gör att jag ska bojkotta Ellos. Idag känns det som om övergreppen mot barn bara ökar och ökar att då sälja bikinisar med bh som framhäver bröstet på en bebis är helt jä**a sjukt!

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...