Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 14 juli 2016

Uppdrag vecka 28 utländsk valuta

Uppdraget den här veckan hos förvaringsdrottningen är att rensa och sortera bland utländsk valuta. Vilket vi har några stycken som maken och M använder med jämna mellanrum så inget att rensa och sortera. Vilket gör att det blir ett uppdrag från min prioriteringslista den här veckan.
Första veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen var att skriva en prioriteringslista på saker man vill ändra/ förbättra i sitt hem. Jag skrev en då som jag uppdaterade några veckor senare. Nästa alla saker hade då redan blivit gjorda. Flera av sakerna på den har också blivit gjorda så nya saker har tillkommit. Jag har plockat bort sakerna jag redan gjort. Vill ni läsa dom så gå in på etiketten som heter prioriteringslista så ligger alla listorna där.
* Minska ner sakerna i förråd nummer ett och två. Förråd nummer tre (pannrummet) räknar jag som förråd fast det inte är det. Där förvarar vi återvinningen, L:s växa i kläder, spån och hö till Skutt, krukor, tomma flaskor och tomma burkar, presentpapper och djursaker (Popcorns dammsugarfön och Skutts resebur). Så det "förrådet" går inte att minska ner. Sakerna som är där ligger bra där så inte vill vi flytta dom heller. Förråd nummer ett är rejält genomrensat och massa saker försvann ut. Förråd nummer två är också genomrensat, där försvann det bara ut tre saker. I förråd nummer två förvarar vi pynt, resväskor, vintersportutrustning och sängkläder till övernattande gäster bland annat.
* Rensa igenom hela kontoret. Kontoret ska flyttas upp.
* Toaletten finns det inte så mycket att rensa på men den ska renoveras.
* Mitt syrum ska tas bort helt för att någon gång i framtiden bli en tredje toalett. Vi har ingen toa alls i källaren. Inredd källare - S rum och duschen är här bland annat. Syrummet är numera tömt på sysaker. Maken tyckte dock att det skulle bli ett bra förråd för hans fiskesaker. Så nu är förrådet fullt med fiskesaker. Det var ju inte därför jag rensade ut allt. =( Jag hade en hylla med galgar i min garderob, dom flyttade jag till makens garderob. Tygerna jag ville ha kvar la jag på den före detta galghyllan. Alla pysselsaker fick plats i samma låda som numera står i det numera nästan halvfulla förrådet.
* Hitta en plats för makens fiskegrejer.
Jag har funderat på veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen. Hon är specialist på förvaring och uppdragen går oftast ut på just förvaring och organisering av saker. Jag gör om uppdragen till rensning då jag gillar att rensa ut saker. Jag funderar nu på om jag ska fortsätta med uppdragen och då göra om dom till rens uppdrag eller om jag ska hoppa av. Med mindre saker blir det mindre att organisera och förvara. Om vi t ex växlar in mynten som blir över efter varje resa så har vi ingen utländsk valuta att förvara och organisera. Har vi bara fem böcker har vi ingen bokhylla att organisera och så vidare.

Inga kommentarer: