Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 13 juli 2016

Veckans sparade pengar

En kort lista igen.

1 Sålt saker för 450 kronor. + att lekstugan är såld för 500 kronor (dom pengarna ska vi få senare, en kompis köpte den).

2 Gjort Bregott.

3 Gjort iste flera gånger.

4 Köpt ett par byxor till L på loppis för 20 kronor.

5 Jag har funderat och funderat på kaffekapslar/en espressobryggare. Jag får rätt ofta spänningshuvudvärk och den enda som hjälper då är espresso kaffe med en massa socker i. Både Willys, Ica och Coop har nu slutat med espressokapslarna och börjat med barista som ska vara en espresso sort (smakar apa och hjälper inte mot spänningshuvudvärk). Så ska jag beställa kapslarna och fortsätta slänga dom tomma i soporna eller ska jag investera i en espressobryggare som blir billigare i längden och kaffesumpen kan komposteras? Jag valde nummer 2. Jag jämförde olika sajter på nätet och sparade 250 kronor mellan den dyraste (som var ordinariepris på alla sajter utom en) och den billigaste (samma modell och märke).

6 Jag gjorde köpet via refunder och fick tillbaka 3,5 %.

7 Jag hade en rabattkod från Mecenat (jag räknas fortfarande som student) och fick maskinen 10 % billigare ändå.

8 Hade en kompis som fyllde jämt, hon fick i present att hon får plocka så mycket vinbär och krusbär som hon vill. Hon brukar få plockade bär men känner alltid att hon vill ge något tillbaka då (vilket hon egentligen inte har råd med) så nu får hon bär och jag får inget tillbaka. =)
9 Vann ett sopsorteringsset i en återvinningstävling på FB. Jag trodde det skulle vara ett litet som skulle kunna stå under slasken men det var en stor låda. Vi skippade den runda tomma tvättmedelshinken som vi samlat hårdplast i hittills och använder nu den vunna lådan. Det skulle komma ett paket till fick jag sms om så det återstår att se vad det är.

Inga kommentarer: