Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 25 juli 2007

Ögondoktorn

När vi var på 4-årskontroll med L för ett tag sedan, så tyckte sköterskan att L såg lite dåligt på ena ögat. Så hon skickade en remiss till ögon för kontroll. Idag var vi där. Stackars lilla L fick pupillvidgande ögondroppar så hennes blåa ögon syns inte, det är bara två JÄTTEstora pupiller. Läkaren hittade inget fel på hennes ögon (puh). Men hon kan se lite sämre på ena ögat så vi ska bli kallade igen efter sommaren.
M + S kom hem efter sin minisemester med mormor och morfar. Dom hade haft det jättebra och ätit som kungar. Dom berättade väldigt ingående vad dom hade ätit. Annat än mammas mat det!

Inga kommentarer: