måndag 30 juli 2007

Bra bok

Fick några pocketböcker som jag hade beställt idag. En av dom har jag nästan sträckläst ut. Den heter "När jag fyller 30 ska jag vara smal" av Jenny Dahlberg. Hon hade tröttnat på att vara tjock och gått ner i vikt. Jag vet inte hur många gånger som jag har tröttnat på att vara tjock, men jag kan inte motivera mig själv till att gå ner i vikt. Jag kan skriva lite som henne: räcker det inte med att jag är närsynt, har dåliga tänder, dålig mage och dåligt med pengar varför måste jag vara tjock oxå. Tyvärr tacklar jag mina depparperioder över att jag är tjock med att tröstäta. Det funkar verkligen bra! Ironiskt!
Jag slet mig från boken för att titta på Lyxfällan. Det var ett par som tjänade över 50.000 kronor ihop som handlade upp alla sina pengar + ännu mer. Funderar på om jag skulle anmäla oss, men då säger dom säkert bara att jag måste börja jobba heltid igen. Då har jag hellre lite pengar! Maken säger att en anmälan blir över hans döda kropp och jag vill ha kvar honom ett tag till.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...