måndag 25 oktober 2021

Veckans zero waste

 Funderar på att sluta med veckans zero waste igen. Jag gråter inte lika mycket och ofta men har ångest och blir helt slut så fort jag gör något. Ingen koncentration, inget minne och ingen energi. Så jag gör inget, läser lite men fattar inte orden. Vilar men är lika trött ändå, Jag blir bara ännu mer deprimerad av att skriva veckans zero waste när jag inte har gjort något på listan eller bara gjort någon enstaka sak. Veckans KonMari var garaget men det är makens domäner så jag har inte rensat ut något där.

Refuse:

Reduce: 4 grejer som man sätter i en to go mug för den inte ska läcka köpta av äldsta dottern i USA för flera år sen, gett tillbaka till äldsta dottern. 

Reuse: Jag orkar inte spökpynta i år så äldsta dottern har lånat allt vårat spökpynt till en Halloween middag dom ska ha. 

Regift: Gav min kompis hundar en massa grisöron, ben och annat som mina hundar inte vill äta/är för små för att äta som tack för att vi fick låna hennes hundvagn. 

Reflect:

Repair:

Rebel:

Recycle:

Rot:

In: Våran kaffetermos läcker så vi fick äldsta dotterns kaffetermos. Hon använder den en gång/år när hon fyller år och kan låna tillbaka den då. 

Sopor: Den gamla kaffetermosen. 

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Bakat baguetter, läfsor och Smålandslimpa.  2 Köpt 5 paket kaffe till på extrapris. Tre på Hemköp på väg hem från jobbet och 2 på Willys ...