måndag 22 november 2021

Veckans zero waste

Jag är fortfarande sjukskriven. Jag tycker jag blir tröttare och tröttare. Jag misstänker att det är den andra antidepressiva tabletten. Jag skulle ha hälsat på jobbet igen hade jag tänkt. Men jag glömde ringa dagen före och sen somnade jag och sov fram till 15,30 den dagen jag skulle åkt. Då har ju dagpersonalen gått hem innan jag kommer så då var det ingen idé att åka. Imorgon ska jag äntligen träffa psykologen. Förra veckan var han sjuk.

Refuse:

Reduce: En födelsedagsbok gett bort. En lykta gett bort. 3 krukväxter lagt i komposten. 5 krukväxter och 5 ytterkrukor gett bort. 2 fulla pappkassar med papper strimlat i pappersstrimlaren vi lånat av mamma och sen slängt i återvinningen. Den ena kassen innehöll papper från makens förra jobb (han slutade för 3 år sen). Den andra kassen var papper från 2013-2015 och innehöll bland annat papper från makens tid som innebandytränare, förutom alla räkningar och annat som var då. 

Reuse: Jag klädde om en stol som sitsen gått sönder på. Det tog flera dagar eftersom jag inte orkar göra saker så länge. 

Regift: Vi ska köra julklappsbyte på jobbet i år igen. Vi ska ta med en grej hemifrån och ge bort. Jag
tog med en muminmugg. 

Reflect:

Repair: Sydde i en knapp i makens ena par byxor. 

Rebel:

Recycle:

Rot:

Sopor:

In:


Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...