onsdag 21 augusti 2024

Veckans sparade pengar



1 Gjort 8 kilo äppelmos. 
 
2 Jobbat extra en dag. 

3 Skördat och fryst dill. 

4 Köpt kaffe på extrapris. 

5 Jag har e-handlat mat sen covid började. Nu har jag slutat med det. Det kommer spara 59 kronor x 2-3 var femte vecka + 7 kronor/pappkasse (minst fem stycken x 2-3 var femte vecka). 

6 Handlade för 1247 kronor på Ica. Mat som ska räcka fem veckor och är billigast på Ica. Då köpte jag kattmat och katt- hundgodis med. 

7 Köpte vita bönor till extrapris på Ica. 

8 Var fyra böcker som jag ville läsa men dom fanns inte på biblioteket. Jag chansade och gjorde fjärrlån på dom och alla fyra fanns som fjärrlån via andra bibliotek. 

9 Gjorde tredubbel sats kålpudding i crockpoten. En till middag söndag kväll och två till frysen till kommande middagar. 

10 Handlat mat på Willys för 1093 kronor. Mat som ska räcka fem veckor. 

11 Handlat mat på Coop för 142 kronor. Mat som ska räcka i tre månader. 

12 Vi har ett loft där vi ska göra gästrum. Man kan bara stå på mitten och på sidorna har vi förråd av stora saker som inte får plats i lilla förrådet (plastgranen och ett garage sen maken var liten t ex). Vi vill gömma sakerna och tänkte bygga låga skjutdörrar men jag sydde skynken istället. Tyget är en duk som jag ärvde efter morfar som hade en fläck som inte går bort. Gardinspiralen köpte vi två av för 49 kronor styck. 

13 Gjorde 4 kilo äppelmos till. 

14 Gjort toarengöringsmedel av bikarbonat och citronsyra. 

15 Skördat den sista potatisen (5.5 kilo). 

16 Lagat mitt och makens påslakan. 

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

1 Gjort 8 kilo äppelmos.    2 Jobbat extra en dag.  3 Skördat och fryst dill.  4 Köpt kaffe på extrapris.  5 Jag har e-handlat mat sen covid...