fredag 26 oktober 2012

Måste betala för att få jobba

Idag får maken och jag lön. Eller maken får i alla fall. När jag skulle skriva räkningarna och kollade hur mycket lön jag fått stod det ingenting. =( Jag gick då in och tittade på swedbank. Makens och mitt jobb har slutat med papperskopior på lönebeskeden man får logga in på Swedbank även fast man inte har dom som bank. Där stod det att jag hade en löneskuld på 1307 kronor och 10 öre. =( Jag visste inte att man var tvungen att betala för att få jobba. =O Så hur räkningarna går i Familjen P i oktober det kan man ju tänka sig. =((
Imorse mådde jag så illa och det kändes som om jag skulle kräkas hela tiden. =( Jag åt ingen frukost och fick ringa mamma (tur att mamma och pappa bor nästan grannar med oss) och be henne lämna L på skolan. Nu efter 4 Novalucol mår jag inte illa längre. Men det känns som om någon slagit mig i magen eller som om jag legat sjuk i maginfluensa en vecka. Jag lyckades i alla fall ta mig till apoteket där jag tog ut två kartonger Lanzo. Jag vill aldrig mer vara utan Lanzo igen. 345 kronor fick jag betala. Jag är uppe i 75 % spärren så jag behöver knappt betala något. =) Det är ju bra för det inte blir så dyrt. Det är ju mindre bra för att jag har använt/använder så mycket läkemedel. Det enda jag har lyckats få i mig är 2 glas med yoghurt, en hård macka och en mjuk macka på hela dagen. Nog för att jag måste gå ner i vikt men den här bantingsmetoden är inte att rekommendera.
Igår gjorde jag matlådor till maken och M. Dom var slut i frysen. Oj va mycket makaroner det blir av 1 kilo okokta. =0 Förutom korven fick jag leta fram frysta köttbullar som maken hade med hem från Stöten. Sen fick jag lunch igår och L fick mellis igår. + att pastalådan i frysen blev halvfull.
Pumpamarmeladen är kokt. Hur den smakar vet jag inte eftersom jag knappt ätit idag. Det blev en stor burk till oss och en liten burk till någon annan.
L hade gjort en glöm inte ljusen lapp i skolan. Den sitter nu innanför ytterdörren.
Nu är L på discokalas med silverglitter i håret. Hon ville ha guld men den var visst slut. =( Hon har på sig en av S klänningströjor som jag sparat. Känner du igen den S? Om du vill och hittar får du gärna köpa guld och silver hårspray over there S. =)

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...