tag:blogger.com,1999:blog-2601674698818560468.post8585973037214242626..comments2023-04-05T17:53:48.830+02:00Comments on Hemmamammans liv: Jobbat helghemmamammanhttp://www.blogger.com/profile/10303544811273802908noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2601674698818560468.post-35132798472413263122010-05-23T09:28:27.648+02:002010-05-23T09:28:27.648+02:00Sitter och läser igenom de inlägg jag missat nu un...Sitter och läser igenom de inlägg jag missat nu under examensarbetet. Jag tycker eget Bregott är godare än den köpta. Jag brukar variera om jag har havssalt eller vanligt salt i. Vispar du på 40% grädde eller 38? Tycker det blir jättestor skillnad, så fort affärerna rear ut 1 liter vispgrädde pga kort datum så köper jag och gör bregott med salt och lite rapsolja. Men billigare kanske det inte blir, eller blir det?Marika på Odlingspysselhttps://www.blogger.com/profile/11806389597760393317noreply@blogger.com