måndag 6 december 2021

Veckans zero waste

 Jag har träffat psykologen igen, Han bedömer fortfarande mig som utbränd. Jag har även träffat läkaren igen som fortfarande tycker att jag är deprimerad och har höjt min ena antidepressiva tablett. Jag är fullt sjukskriven fram till 2 januari sen ska jag börja jobba 2 timmar/dag januari ut om det funkar. När jag bara går och dräller eller gör som psykologen säger och villar vilar vilar så har jag en massa tid att tänka. Om jag inte hade levt ett nedväxlat liv med lite prylar och pengar och mer tid så hade jag kraschat in i väggen mycket tidigare och mycket hårdare. Jag är skonsamt drabbad till skillnad från vissa andra. Samtidigt känner jag mig helt blåst ibland. Äldsta dottern ska åka till Sydafrika över jul, Det vet jag! Ändå blev jag helt chockad när hon sa att snart åker jag. Vadå åker? Men det är ju självklart att hon åker om hon ska till Sydafrika men det kopplad inte min hjärna.

Refuse: Jag vägrar se alla papper från vi blev lurade av en tjej på Blocket. Det var över 15 år sen när vi var fattiga som kyrkråttor. Hon lurade hur mycket folk och företag som helst och vi polisanmälde henne ihop med massor av andra. Hon jobbar inte och har aldrig haft en jobb så hon kan inte betala tillbaka det hon är skyldig. Nu är alla papprena uppeldade och jag hoppas hon drabbas av karma med stora bokstäver. 

Reduce: 2 bord gett till Erikshjälpen. 3 dockor gett till Erikshjälpen. 2 böcker gett till Erikshjälpen. Ett par strumpor och en spikmatta gett bort. 

Reuse: Köpt 3 klädesplagg till min farbror i julklapp via Sellpy. 

Regift:

Reflect:

Repair:

Rebel:

Recycle:

Rot:

Sopor: 4 öronljus stumpar. 

In:

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...